Samla lån

Har ni många krediter som ligger och drar upp kostnaderna? Se till att samla era lån med en lägre ränta istället. Det kommer ni att spara mycket pengar på. Genom endast en kreditupplysning får du flera låneförslag från bankerna. Välj det som passar er bäst — helt kostnadsfritt!
Ni kan ansöka om lån mellan 5000 – 600 000 kr.
 

 

Varför ska man samla sina lån?

Samla lån
När man har dragit på sig flera mindre skulder och krediter, det kan vara när man handlat på avbetalning för konsumentprodukter eller resor. Kanske har ni kreditkort eller medlemskort med kreditgräns som utnyttjats. Synonymt för denna typ av mindre lån och krediter är att de ofta har väldigt höga räntor. Lägger man sedan till aviavgifter och en startkostnad så kan skuldbördan bli väldigt hög under tiden. Genom att samla dessa mindre lån till ett större privatlån kan man spara massa pengar. Räntan kommer att bli mycket lägre och övriga kring kostnader kommer att minskas. På så sätt kommer det att bli betydligt enklare att få koll på sin privatekonomiska situation och en bättre överblick över sin månadskostnad.
 
En annan stor fördel med använda vår tjänst är att det endast kommer att registreras en UC (Upplysningscentralen) för förfrågan. Skulle man ansöka hos alla bankerna individuellt istället skulle det bli många förfrågningar och just antalet förfrågningar är en detalj som bankerna kollar på och väger in när beslut skall tas om ni godkänns för ett lån eller inte.
 

Kan jag samla lån med betalningsanmärkning?

Slå ihop lån
• Ja det kan du förutsatt att följande krav är uppfyllda:
• 18 år fyllda
• Ni måste vara folkbokförd i Sverige
• Ni måste ha inkomst av tjänst på minst 120 000 kr per år.
• Har ni haft skulder hos kronofogden får dessa inte vara äldre än 6 månader.
Maxbelopp att låna om ni har betalningsanmärkningar är 100 000 kr.
 

Vilken ränta får jag när jag samlar lånen?

Räntan sätts individuellt beroende på vilken ekonomisk situation som ni befinner er i. Varje ansluten bank kommer att behandla er ansökan och räntan som de offererar till er kommer att vara satt baserat på den risknivå som banken bedömer med hjälp av deras egna interna riskbedömning.
 
Låneexempel för ett lån på 100 000 kr med en återbetalningstid på 5 år.
Start & aviavgift 0 kr. Räntekostnad 21974 kr
Effektiv & rörlig ränta 7.89%. Den ungefärliga kostnaden baseras på dina förutsättningar och den ränta som ni erhåller kan vara både högre och lägre än i detta exempel.
 

Vilka banker är anslutna?

För närvarande finns det 25 st banker som är anslutna:
Nedan är exemel på banker som är anslutna:
Avida Finans, Bigbank, Collector, Credento, Forex Bank, Ikano Bank, Konsumentkredit, Marginalen Bank, Santander, SevenDay, SveaDirekt, Swedbank, Villabanken samt Wasa Kredit.