Consector lån och kreditkort

 

Consector lån
Dags för ett nytt lån eller rensa bland dina befintliga? Consector gör jobbet och förhandlar åt dig. Du behöver bara fylla i en ansökan, så jämför de bankernas låneofferter och du som kund väljer vilket erbjudande som passar dig bäst.
 
Tjänsten är kostnadsfri och Consector har avtal med många av de populäraste kreditgivarna i Sverige. Bank24 har nyligen introducerat Consector för våra besökare och intresset verkar vara ganska stort för deras tjänster.
 
Consector lån och kreditkort   Dags för ett nytt lån eller rensa bland dina befintliga? Consector gör jobbet och förhandlar åt dig. Du behöver bara fylla i en ansökan, så jämför de bankernas låneofferter och du som kund väljer vilket erbjudande som passar dig bäst.   Tjänsten är kostnadsfri och…

Recension Consector av Bank24

Räntor - 88%
Webbplats - 88%
Support/Öppettider - 70%
Tjänsteutbud - 65%

78%

Totalbetyg

Besökares betyg: 2.2 ( 5 röster)


Kundtjänst:
Telefonnummer: 0770-221 222
Öppet Mån-Tor 9:00 – 20:00
Öppet Fre 9:00 – 17:00
Öppet söndagar 12:00 – 16:00

Consector låneförmedlare

 
Consector AB
Tryckerigatan 8
111 28 StockholmVillkor

  • Regelbunden inkomst.
  • Svensk medborgare.
  • Minst 120 000 kr i årsinkomst
  • Minst 18 år.
+ plus
  • Seriös kreditgivare med god kunskap
  • Låg förhandlad ränta
– minus
  • Hög andel avslag
  • Ny kreditgivare med låg igenkänningsfaktor.

 

Privatlån och ansökan

Consectors största affärsområde är att pressa bankernas ränta inom privatlån för deras kunder. Det går till så att du ansöker om ett lån på deras webbsida. Här väljer du vilket lånebelopp du önskar samt vilken återbetalningstid du vill ha på lånet. Consector kommer då att utföra en kreditupplysning på dig. Observera att det sker en endast en kreditupplysning oavsett hur många banker som vill ge dig en låneoffert. Bland fördelarna att använda deras tjänst är att du får personlig service och rådgivning för att kunna pressa räntan så lågt som möjligt och genom en kreditupplysning få flera låneförslag.
 
Consector kommer då att behandla din låneansökan och skickar din förfrågan till alla deras utvalda kreditgivare. Bankerna återkommer sedan med föreslagna villkor som sedan kommer att presenteras för dig via deras webbsida under ”Mina sidor”. Slutligen när du valt kreditgivare som passar dig bäst så skickas ett skuldebrev och efter signering betalas pengarna ut till ert bankkonto.
 

 

Din trygghet

Consector är ett privatägt relativt nystartat bolag. Bakom bolaget står grundarna Pontus Holgersson och Jonas Ryberg som båda har en mångårig bakgrund inom finansbranschen närmast från Brummer & Partners. Catena Media och investmentbolaget Optimizer Invest är dessutom delägare i Consector. Nyligen har även riskkapitalbolaget Aggregate Media gått in som ny delägare och en effekt av det är att Consector kommer att öka sin mediaexponering.
 
Consector är registrerade hos Finansinspektionen med FI-Institutnummer: 44027 som kan sökas upp på www.finansinspektionen.se de och samarbetar med UC (Upplysningscentralen) som hanterar deras kreditupplysningar.
 
När du ansöker om ett lån kommer du att tilldelas en personlig låneförmedlare som gör en ekonomisk analys på dig som kund allt för att kunna erbjuda er ansökan till rätt banker. Just nu arbetar 7 st personer på Consector.
 

Krav och Villkor?

Consector erbjuder inte lån till personer med skulder och trasslig ekonomi. Grundkraven för att ansöka är man fyllt 18 år med en årsinkomst på minst 120 000 kronor eller 10 000 kr per månad. Självklart måste du vara svensk medborgare med ett svenskt personnummer vilket är ett krav som alla svenska kreditgivare ställer.
 

Övrigt

Skall ni köpa bostad? Consector förmedlar även bolån och låter bankerna kämpa om dig som kund. I deras produktportfölj finns även förmedling av kreditkort.
Exempelräntan för Consector ser ut som följer:
”Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.”

 

Insända recensioner Consector