Spara och låna hos 24 Money

 

24 Money

 
24money marknadsförs som ett ”finansvaruhus på nätet”. Vad betyder då detta? Jo, 24money är en aktör som står på fyra ben, nämligen Växla valuta, Sparkonto, Låna pengar och Betala. På så sätt erbjuder 24money en bred portfölj av ekonomitjänster för privatpersoner. Även många mindre företag inom handeln använder sig av 24moneys tjänster.
24money har både verksamhet på internet och i fysiska butiker. I dagsläget finns 24money representerat i Stockholm, Uppsala och Malmö. Sätet för 24money är Solna.
  

 

Tjänster hos 24 Money

Växla valuta
24money är en stor aktör inom valutaväxling i Stockholm, Uppsala och Malmö. Om man vill växla valuta kan man antingen gå direkt till något av de fysiska kontoren eller först reservera valuta på 24moneys webbplats för att sedan hämta ut pengarna.

Sparkonto
24money erbjuder en sparränta på upp till för närvarande 10%. En sådan hög avkastning är det bara någon enstaka annan aktör som kan erbjuda. Som kund hos 24money har man tre alternativ när det gäller sparkonton. På ett så kallat inlåningskonto får man för närvarande 6,5% i ränta (rörlig ränta) på kontots behållning och kan göra insättningar och uttag när som helst. Sedan finns också två fasträntekonton med bindningstid på 1 respektive 2 år. Årsräntan för ett konto med bindningstid på 1 år är för närvarande 8% medan ett konto med två års bindningstid betalar 10% årligen. Viktigt att notera är att insättningarna inte täcks av statens insättningsgaranti. Dessutom ska man notera att den totala behållningen sett över alla konton inte får överstiga 50 000 kr.
 
Låna pengar
24money erbjuder ett privatlån på upp till 25 000 kr med en återbetalningstid på upp till 5 år till kunder som är minst 20 år fyllda, har en dokumenterad årsinkomst på minst 180 000 kr, har ett svenskt personnummer samt saknar betalningsanmärkningar. Den effektiva räntan är alltid densamma, oavsett belopp och lånetid. Hela lånekostnaden utgörs av räntebetalningar som är avdragsgilla i deklarationen.
 

Kontakt

24Money
Telefon: 010-150 1600
Vardagar 09.30-15.00
E-mail: info@24money.se